Dinerkaart

 

Voorgerechten
Plankje met breekbrood, huisgemaakte kaasdip en tapenade 8,5
Toast met gebakken champignons en knoflooksaus 9,75
   
Gerookte Ribeye met truffelmayonaise en rucola 13,50
Carpaccio met parmezaanse kaas, pitten en pestosaus 13,25
Zalmrolletjes met roomkaas, komkommer en mosterddille saus 13,25
Gebakken mosselen met knoflook, gegratineerd met kaas 11,50
Proeverij de Buren, combinatie van voorgerechten 15,5
Soepen
Bodegraafse Kaassoep 4,25
Soep v.d. Dag, huisgemaakt 4,25
Vegetarisch
Gefrituurde camembert met cranberrysaus en frisse salade 16,5
Shakshuka met spinazie, feta en naanbrood 16
Pompoen curry met rijst of naanbrood 16
Salade Geitenkaas met honing en pitten 16
   
Hoofdgerechten
Schnitzel de Buren met spek, ui, champignons en paprika 21,5
Biefstuk van de dikbil 31,5
Biefstuk van de dikbil XXL 39
Saté de Buren kip en ossenhaas 20,5
Surf & Turf 25,5
Ossenhaas, garnalen en teriyakisaus
Gebakken Zeetong in roomboter dagprijs
Zalmfilet met dillesaus 21,5
Visstoof met groente, tomatensaus en rijst 21,5
Huisgemaakte Cordon Bleu 21,5
met ham en kaas
Kipfilet met parmaham en brie uit de oven 21,5
Lamskoteletten met honing-tijmsaus 21
Bavette met knoflook- en bosui saus 23
Kalfsentrecôte met saus naar keuze 24,5
Alle gerechten worden geserveerd met twee aardappel gerechten, verse groenten en sla.
Sauzen:
Pepersaus 3
Champignonroomsaus 3
Kinderschotels
Kroket of frikandel of kaassoufflé of kipnuggets of minisaté 9,5
met frites, appelmoes en mayonaise
   
Vers gemaakte salades 16,5
Salade de Buren met parmaham, champignons, pijnboompitten, truffelsaus en mozzarella
Salade geitenkaas met peer, honing en notenmix
Salade ossenhaas met dilledressing en parmezaan
   
Desserts
Macaron gevuld met pistache ijs en slagroom 8,5
Cannoli's met fruit en slagroom 8,5
Crème brûlée 8
Dame blanche 8
Tartufo Nero: chocoladeijs. Zabaione vulling met nootjes en cacao 8,5
Lauwwarme appeltaart met vanillesaus en slagroom 7
Kinderijsbeker met verrassing 6,5