Dinerkaart

Voorgerechten  
   
Breekbrood met dip 7,00
Bodegraafse Kaassoep 4,00
Soep v.d. Dag 4,00
Avocado met kip en zachte kerriesaus 9,50
Toast met gebakken champignons, ui en knoflook mayonaise 8,50
Carpaccio 9,75
Gerookte forel en zalm 9,75
   
Hoofdgerechten  
   
Schnitzel de Buren 19,00
Biefstuk van de dikbilhaas 27,50
Biefstuk van de dikbilhaas XXL 34,50
Saté de Buren kip en ossehaas 19,00
Hamburger "de Buren" 17,50
Rundvlees pannetje 18,50
Kipfilet met tomaat, pesto en mozzarella 18,50
Tagliatelle met spinazie (vega) 16,50
Kaas schnitzel (vega) 16,50
Zalmfilet met dillesaus 18,50
Gebakken Kabeljauw met romige kreeftensaus  18,50
   
Alle gerechten worden  geserveerd met frites en daggroente.  
   
Dessert  
   
Dame Blanche 7,00
Vanille-ijs met advocaat 7,00
Sorbet 7,00
Kinderijs 5,00